Informatie voor tegenstanders VV Tupos in het kader van COVID-19

Tupos nieuws

Winteractiviteit 2020: de laatste hint! 08 december 2019

Brr... Tupos Heren 3 heeft de derde en allerlaatste hint vrijgegeven voor Winteractiviteit 2020! Het wordt geen avondje beerpong, oud-Hollandse spellen of smokkeltocht, maar wij gaan op SPOKENTOCHT!

Trek goede wandelschoenen aan en verzamel al je moed! Om alvast in de stemming te komen, hebben wij hieronder alle hints verzameld die Heren 3 heeft vrijgegeven. TIP: zet het geluid aan!

Het aanmeldformulier hebben we bijgevoegd bij dit bericht. Om je met jouw team aan te melden voor de Winteractiviteit 2020 vragen wij je om dit formulier in te vullen en in te leveren bij Jeroen Rood vóór 23 december 2019. Inschrijfgeld bedraagt €5 per persoon.

VV Tupos Winteractiviteit 2020 Hint #1

VV Tupos Winteractiviteit 2020 Hint #2

Aanmelden VV Tupos Winteractiviteit 2020.docx

Laatste verslagen

Nog geen wedstrijdverslagen

Tupos agenda

Er staan nog geen agendapunten in de planner.

Ga naar gehele planner

Nevobo nieuws