Onze sponsoren:

Informatie voor tegenstanders VV Tupos in het kader van COVID-19

Tupos nieuws

Blacklight Volleyball 2020 geannuleerd 16 maart 2020

Wegens de recente ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus zien wij helaas geen andere mogelijkheid dan het Blacklight Volleyball 2020 te annuleren.


Corona virus

De Nederlandse overheid heeft diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan / te vertragen. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast tot en met 6 april 2020. Met meer dan 100 deelnemende teams van ten minste 4 personen is die maatregel inhoudelijk voor ons van toepassing. Hoewel deze maatregel (nog) niet geldt voor de data waarop het Blacklight Volleyball plaatsvindt (10 en 11 april), vinden wij het risico te groot dat de periode van deze maatregel wordt verlengd. Indien dit niet het geval is, dan is het aannemelijk dat er een conflict ontstaat met de hervatting van de volleybalcompetitie of andere urgente uitgestelde evenementen / activiteiten. Bovendien vinden wij het als volleybalvereniging niet gepast om te speculeren over eventuele gezondheidsrisico's.


Inschrijfgeld

Teams die hun inschrijfgeld en eventuele kosten voor BBQ-bonnen reeds over hebben gemaakt krijgen dit zo spoedig mogelijk teruggestort.


Volgende editie

Het Blacklight Volleyball zal dit jaar niet meer worden ingehaald. We hebben besloten om de eerstvolgende editie volgend jaar in het Paas-weekend te organiseren: zaterdag 3 en zondag 4 april 2021. Noteer het alvast in jullie agenda, want dan gaan we het gemis van dit jaar dubbel en dwars inhalen!


Voor vragen en / of opmerkingen zijn wij bereikbaar via blacklight@vvtupos.nl


Tot slot: we vinden het uiteraard ontzettend jammer, maar hopen op jullie begrip. Op deze manier hebben we getracht iedereen zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. Hopelijk tot volgend jaar!!


Met sportieve groet,


Organisatie Blacklight Volleyball

VV Tupos


Laatste verslagen

Zoek
Zoek op jaar: Zoek op termen:

Nog geen wedstrijdverslagen

Tupos agenda

Er staan nog geen agendapunten in de planner.
Ga naar gehele planner

Facebook

Nevobo nieuwsMeer nieuws
Privacybeleid | © 2021 Volleybalvereniging Tupos. Website gemaakt door: Jeroen Rood.