Onze sponsoren:

Informatie voor tegenstanders VV Tupos in het kader van COVID-19

Tupos nieuws

Stukken ALV 2020 27 september 2020

Aan alle leden van VV Tupos,


Afgelopen week meldde ik jullie dat de ALV 2020 niet door kon gaan en dat in de komende periode de jaarlijks terugkerende verslagen van de ALV op de website geplaatst zouden worden. In de bijlage vinden jullie de verslagen van het seizoen 2019-2020 met natuurlijk een kort verslag van de afgelopen jaarvergadering.


Zoals altijd tijdens de ALV blikken wij terug op afgelopen seizoen. Wat hebben onze teams gepresteerd, hoe zit het met onze financiën en welke leuke activiteiten zijn er geweest en zijn op komst. En om vooruit te kijken zouden wij gaan werken aan de betrokkenheid van al onze leden bij onze vereniging. Als voorproefje hebben jullie kunnen kijken naar het filmpje (http://www.youtube.com/watch?v=Q5zJjimELKc). Inmiddels is het filmpje al meer dan 70 keer bekeken.


Onder de huidige omstandigheden is dus besloten om geen ALV te organiseren. Ter voorbereiding op de ALV hebben wij al de presentatie gemaakt. Deze presentatie en een kleine toelichting op de afgelopen periode met verslag over onze financiële situatie zijn ook als bijlage toegevoegd.


Wat komt er nog aan?

Aandacht voor onze jubilarissen… volg hier voor onze sociale media en stemmen voor onze aspirant bestuursleden want per 23 september heeft Ruud zijn stokje terug gegeven aan het Bestuur.


Met een sportieve groet,

Namens het bestuur,

Paul Rood

Laatste verslagen

Zoek
Zoek op jaar: Zoek op termen:

Nog geen wedstrijdverslagen

Tupos agenda

Er staan nog geen agendapunten in de planner.
Ga naar gehele planner

Facebook

Nevobo nieuwsMeer nieuws
Privacybeleid | © 2021 Volleybalvereniging Tupos. Website gemaakt door: Jeroen Rood.