Klik hier om je aan te melden voor het Dirkx-Electronics Blacklight Volleyball!

VV Tupos Volksfeesten Volleybal Toernooi

Gebruikersnaam:

VV Tupos Volksfeesten Volleybal Toernooi al voor de 35e keer. 04 mei 2019

Nader onderzoek in de archieven van de volksfeesten heeft aan het licht gebracht dat het eerste volleybal toernooi al plaatsvond in 1985. Dit jaar dan dus voor de 35e keer.

Hemelvaart 2019 = Volksfeesten Volleybal Toernooi 18 april 2019

Al jaren wordt het Volksfeesten Volleybal Toernooi gesponsord door Oostappen vakantiepark De Berckt. En dit jaar stellen zij weer een nieuwe wisselbeker voor de toernooiwinnaar ter beschikking.

Opgave voor het Volksfeesten Volleybal Toernooi van 30 mei 2019 is gestart.

Hoe geef ik mij op?
Dit kan voor het eerst digitaal via deze website. Volg de onderstaande stappen op om jouw team aan te melden.

1. Vul het online aanmeldformulier in.
  2. Bevestig jouw aanmelding door op de bevestigingslink te drukken die je automatisch per mail ontvangt.
  3. Maak €7,50 over aan NL26RABO0103905405 t.n.v. VV Tupos en o.v.v. VFvolleyball + teamnaam.

Op donderdag 30 mei 2019:
15:30 aanmelden bij wedstrijdleiding
16:00 aanvang wedstrijden (tot ca 20:30)

Reglement 2019.doc

VV Tupos Volksfeesten Volleybal Toernooi

donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag)
Na meer dan 30 jaar gaat ook het Volksfeesten Volleybal Toernooi helemaal digitaal. Opgeven kan nu via de link onderaan dit bericht.
Let op: er zijn enkele veranderingen t.o.v. de vorige keren. Omdat het toernooi nu op Hemelvaartsdag is, beginnen we eerder.

Aanmelden bij de wedstrijdleiding: vanaf 15:30, aanvang toernooi 16:00, einde ca: 20:30

Klik hier om je team aan te melden voor het VV Tupos Volksfeestentoernooi