Klik hier om je aan te melden voor het Dirkx-Electronics Blacklight Volleyball!

Dirkx-Electronics Blacklight Volleybal Toernooi
VV Tupos

Gebruikersnaam:

Uitslagen Dirkx-Electronics Blacklight Volleyball Tupos 2019 23 april 2019

We kunnen terugkijken op een geweldige editie van het Dirkx Electronics Blacklight Volleyball toernooi, met een geslaagd debuut voor het nieuwe VolleyPong toernooi! Het paasweekend van 2019 was een schitterend weekend, wat de sfeer zowel binnen als buiten de hal versterkte. De feestavond met DJ Mauro Fuerte sloot het toernooi af met een knaller!

Kijk voor de uitslagen per toernooi hieronder. De volledige uitslagen zijn als spreadsheet in de bijlage van dit bericht toegevoegd.

De organisatie van het Dirkx Electronics Blacklight Volleyball toernooi wil iedere deelnemer en vrijwilliger bedanken voor het succes van deze schitterende editie. Tot volgend jaar!

Blacklight Volleybal CMV-toernooi - 20 april 2019

Geen Vlinders11
Potentie!10
(T)Winning3
uitslagen CMV zaterdag 20 april 2019.xlsxuitslagen zaterdag 20 april 2019.xlsxuitslagen zondag 21 april 2019.xlsx

Pasen 2019 = Blacklight Volleyball én nu ook Blacklight VolleyPong! 18 januari 2019

Voor het 7e jaar op rij zal Sporthal De Kazing ook tijdens het Paasweekend 2019 weer in het teken staan van Blacklight Volleyball. De complete sporthal wordt omgetoverd tot een magische locatie, gevuld met fluoriserende velden, netten, ballen en niet te vergeten creatief uitgedoste toernooigangers.

Zaterdag 20 April 2019

Op zaterdag 20 april 2019 worden er twee toernooien gespeeld: voor jeugdspelers van CMV Niveau 4, 5 en 6 en een toernooi voor C- en B-volleybaljeugd, allen uitkomend in de NEVOBO competitie. Onder begeleiding van een volwassen coach kan de jeugd van VV Tupos zelf én andere verenigingen lekker komen ballen!

CMV N1/N2/N3

Op zaterdag 20 april 2019 vindt ook het toernooi voor CMV N1/N2/N3 plaats. Dit zal naast/gedurende het CMV N4/N5/N6 plaatsvinden. Ook tijdens dit toernooi kan onder begeleiding van een volwassen coach jeugd van VV Tupos en van andere verenigingen in het donker komen volleyballen! Opgeven voor dit toernooi, kan via cmv@vvtupos.nl. Voor meer informatie over het CMV N1/N2/N3 toernooi kan er contact opgenomen worden met cmv@vvtupos.nl.

Zondag 21 april 2019

Naast het inmiddels traditionele blacklight volleybal kan er op zondag ook Blacklight VolleyPong gespeeld worden, een levensgrote volleybal-variant op BeerPong. Zie hieronder voor meer info. Deze speeldag is uitsluitend voor 16 jaar en ouder. Aansluitend om 20:00 uur is er een openbare feestavond in Sportbar De Kazing met DJ Mauro Fuerte achter de draaitafels.

Blacklight VolleyPong (PRIMEUR!)

Gebaseerd op het alom bekende BeerPong introduceert VV Tupos nu ook Blacklight VolleyPong! Speel samen met een vriend of vriendin tegen een ander duo en probeer in een wedstrijdronde zoveel mogelijk punten te scoren. Dit doe je door om beurten een volleyball over het net te spelen in één van de oplichtende containerbakken van de tegenpartij. En als kers op de taart kun je iedere wedstrijd consumptiebonnen winnen voor de aansluitende feestavond met DJ Mauro Fuerte (v.a. 20:00 uur in Sportbar De Kazing)! Schop je het tot de finales? Dan kun je je bij elkaar gespeelde consumptiebonnen verdubbelen!!

Vragen? Neem contact op met blacklight@vvtupos.nl

Uitslagen Dirkx-Electronics Blacklight Volleyball Tupos 2018 02 april 2018

Na een zeer geslaagd Paasweekend kunnen we terugkijken op een super-editie van het Dirkx-Electronics Blacklight Volleyball Toernooi!

Zien we jullie volgend jaar weer?

CMV Blacklight Toernooi 31 maart 2018

3SjorsKebab
4De Vedettes

Uitslagen Dirkx-Electronics Blacklight Volleyball Tupos 2017 18 april 2017

Afgelopen weekend (15 en 16 april 2017) stonden weer in het teken van het Dirkx Electronics Blacklight Volleyball Toernooi. Deze 5e editie was wederom geslaagd! Hieronder is de uitslag te vinden van ieder toernooi.

Winnaars per niveau Dirkx-Electronics Blacklight Volleybal Tupos, CMV toernooi

NiveauTeam
1-3Accretos N2.2
4Girly's
5Peelpush 5.2
6Zwarte Ridders

Poule-winnaars Dirkx-Electronics Blacklight Volleybal Tupos, BC toernooi

PouleTeam
BVc Zaerum
2VCV Girls 2
3DE BAMMERS
4Mielderse boys 1
5De Duvelkes

Poule-winnaars Dirkx-Electronics Blacklight Volleybal Tupos, recreatief toernooi

PouleTeam
1De Vedettes
2G-Low
3Met Zonger Feus
4La Familia
5Gelukkig is Pony dr nog beej
6Van in het veld al alles gezien, naar 10 bier in de kantien

Bijgevoegd zijn de complete uitslagen te vinden.

Tot volgend jaar!

Dirkx Electronics Blacklight Volleyball bij VV Tupos

De aanmeldingen zijn gesloten.

Het Paasweekend staat ook dit jaar weer in het teken van Dirkx Electronics Blacklight Volleyball! Het enige licht dat er in Sporthal De Kazing zal shinen is Blacklight én dat willen we net als voorgaande jaren samen met jullie tot een groot succes gaan maken.

Zaterdag 20 April 2020
Dirkx Electronics Blacklight Volleyball bij VV Tupos is ook dit jaar weer voor CMV N4/N5/N6, C- en B- jeugd. Meld je snel aan, want vol is vol!

CMV N1/N2/N3
Op zaterdag zal er ook een toernooi plaatsvinden voor CMV N1/N2/N3. Dit zal plaatsvinden naast/gedurende het jeugdtoernooi. Voor meer informatie, neem contact op met cmv@vvtupos.nl.

Zondag 21 April 2020 (1e Paasdag)
Na 6 zeer geslaagde edities, organiseert VV Tupos dit jaar alweer de 7e editie van het Dirkx Electronics Blacklight Volleyball. Naast het traditionele Blacklight Volleyball introduceren we dit jaar ook Blacklight VolleyPong! Een levensgrote volleybal-variant op BeerPong waarbij je iedere wedstrijd consumptiebonnen kunt winnen voor de aansluitende feestavond met DJ Mauro Fuerte (v.a. 20:00 uur in Sportbar De Kazing).