Klik hier om je aan te melden voor het Dirkx-Electronics Blacklight Volleyball!

Pasen 2019 = Blacklight Volleyball én nu ook Blacklight VolleyPong!

Voor het 7e jaar op rij zal Sporthal De Kazing ook tijdens het Paasweekend 2019 weer in het teken staan van Blacklight Volleyball. De complete sporthal wordt omgetoverd tot een magische locatie, gevuld met fluoriserende velden, netten, ballen en niet te vergeten creatief uitgedoste toernooigangers.

Nieuw! Blacklight Volleypong!

Gebaseerd op het alom bekende BeerPong introduceert VV Tupos nu ook Blacklight VolleyPong! Speel samen met een vriend of vriendin tegen een ander duo en probeer in een wedstrijdronde zoveel mogelijk punten te scoren. Dit doe je door om beurten een volleyball over het net te spelen in één van de oplichtende containerbakken van de tegenpartij. En als kers op de taart kun je iedere wedstrijd consumptiebonnen winnen voor de aansluitende feestavond met DJ Mauro Fuerte (v.a. 20:00 uur in Sportbar De Kazing)! Schop je het tot de finales? Dan kun je je bij elkaar gespeelde consumptiebonnen verdubbelen!!

Het inschrijfgeld voor Blacklight VolleyPong is €25,- per team. Het totaalbedrag is afhankelijk van eventueel gebruik van de BBQ combo deal. Kies in onderstaand formulier voor de BBQ combo deal: 1x broodje frikadel + 1x broodje hamburger voor de speciale prijs van €4,-. Zo bespaar je als team toch al gauw een of twee biertjes!

Voor wie?

Deelname aan het toernooi is voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder.

Aansluitend vindt weer een top feestavond plaats met DJ Mauro Fuerte!

Toegang 16 jaar en ouder, Geen 18? Geen alcohol.

Hoe laat?

16:00 - 20:00 Recreatief Dirkx Electronics Blacklight Volleyball (16+)

20:00 - ??:?? Feest in de sportbar met DJ Mauro Fuerte!

Eten

Ook dit jaar hoef je niet naar huis voor middernacht: de douches zijn beschikbaar en er kan gegeten worden. Kies in onderstaand formulier voor de BBQ combo deal: 1x broodje frikadel + 1x broodje hamburger voor de speciale prijs van €4,-. Zo bespaar je als team toch al gauw een of twee biertjes!

Early bird korting voor het Blacklight Volleyball-toernooi*

Aanmelden vóór 28/02/2018 = €25,- per team

Vanaf 28/02/2018: €30,- per team

Het IBAN en het totaalbedrag wordt direct na aanmelding via mail toegestuurd. Het totaalbedrag is afhankelijk van eventueel gebruik van de BBQ combo deal.

* = niet van toepassing op Blacklight VolleyPong

Aanmeldformulier

Wij geven ons op voor:

Teamnaam:
Naam contactpersoon: Adres contactpersoon: (adres + woonplaats)
Emailadres contactpersoon: Tel.nr. contactpersoon:
Niveau:
Voor zover mogelijk wordt er met deze voorkeur een indeling gemaakt op gewenst niveau.
Aantal BBQ-consumpties
0
Eén BBQ-consumptie omvat één broodje hamburger en één broodje frikandel. Dit wordt bij het inschrijfgeld van €7.5 opgeteld. Prijs per consumptie: €4

Speler informatie

Speler 1:
Speler 2:
Speler 3:
Speler 4:
Speler 5: optioneel

Dirkx Electronics Blacklight Volleyball bij VV Tupos

Het Paasweekend staat ook dit jaar weer in het teken van Dirkx Electronics Blacklight Volleyball! Het enige licht dat er in Sporthal De Kazing zal shinen is Blacklight én dat willen we net als voorgaande jaren samen met jullie tot een groot succes gaan maken.

Zaterdag 20 April 2020
Dirkx Electronics Blacklight Volleyball bij VV Tupos is ook dit jaar weer voor CMV N4/N5/N6, C- en B- jeugd. Meld je snel aan, want vol is vol!
Klik hier om je team aan te melden voor het Jeugd Blacklight Toernooi

CMV N1/N2/N3
Op zaterdag zal er ook een toernooi plaatsvinden voor CMV N1/N2/N3. Dit zal plaatsvinden naast/gedurende het jeugdtoernooi. Voor meer informatie, neem contact op met cmv@vvtupos.nl.

Zondag 21 April 2020 (1e Paasdag)
Na 6 zeer geslaagde edities, organiseert VV Tupos dit jaar alweer de 7e editie van het Dirkx Electronics Blacklight Volleyball. Naast het traditionele Blacklight Volleyball introduceren we dit jaar ook Blacklight VolleyPong! Een levensgrote volleybal-variant op BeerPong waarbij je iedere wedstrijd consumptiebonnen kunt winnen voor de aansluitende feestavond met DJ Mauro Fuerte (v.a. 20:00 uur in Sportbar De Kazing).
Klik hier om je team aan te melden voor het Recreatieve Blacklight Toernooi