Informatie voor tegenstanders VV Tupos in het kader van COVID-19

Tupos nieuws

Competitie 2019-2020 niet meer uitgespeeld 19 maart 2020

De ontwikkelingen omtrent het corona virus volgen elkaar snel op. Afgelopen zondag heeft de overheid besloten om de periode waarin niet getraind/gespeeld mag worden te verlengen tot en met 6 april. Maandag is aangegeven dat het waarschijnlijk is dat we er voorlopig nog niet zijn. Dit is direct van invloed op ons maatschappelijk functioneren, en als (bescheiden) onderdeel daarvan de Nevobo competitie.

De Nevobo heeft ondertussen ook de conclusie getrokken dat de zaalcompetities van de Topdivisie en lager niet meer uitgespeeld zullen worden.

Kijk voor meer informatie op onderstaande link:

Tot zover deze update.

Laatste verslagen

Nog geen wedstrijdverslagen

Tupos agenda

Er staan nog geen agendapunten in de planner.

Ga naar gehele planner

Nevobo nieuws