Onze sponsoren:

Informatie voor tegenstanders VV Tupos in het kader van COVID-19

Tupos nieuws

Uitwerking promotie/degradatie voorwaarden voor indeling seizoen 2020-2021 03 april 2020

In het kader van de coronacrisis wordt de competitie van 2019-2020 niet meer uitgespeeld. Dit heeft als consequentie dat de stand in de competitie op een andere manier berekend wordt, en dat promotie/degradatie onder andere voorwaarden gebeurt richting het seizoen 2020-2021.

Hieronder de verklaring van de Nevobo:

Na de analyse is de Nevobo in samenspraak met de Bondsraad en de Bondsbestuurders en veel intern overleg tot een besluit gekomen voor een stand berekening van het abrupt gestopte seizoen.


Hoe wij precies tot deze berekening zijn gekomen staat uitgewerkt in het nieuwsbericht dat jullie hier https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/31/promotie-degradatie-richting-seizoen-2020-2021 kunnen vinden.


Bij halfjaar competitie is er geen stand berekening omdat hiervoor te weinig wedstrijden zijn gespeeld, dit geldt voor senioren competities 3e klasse hoog en 3e klasse laag (4e klasse) en voor alle jeugdklassen en CMV competities.


Iedereen is ervan doordrongen dat we in deze unieke situatie een beslissing moeten nemen en begrijpt dat iedere keuze voor- en nadelen kent. We denken hiermee de meest reële oplossing te hebben gekozen, die duidelijkheid verschaft richting het aankomende seizoen.


We begrijpen echter dat deze beslissing niet voor iedereen positief uitvalt, maar hopen op jullie begrip in deze onwerkelijke tijd.

Binnenkort zullen de verenigingen meer informatie ontvangen over de inschrijving voor het nieuwe seizoen.


In de bijlage kun je vinden welke consequenties dit heeft per divisie/klasse. Dit document kun je ook vinden op: https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/promotie-degradatie/


Teams die niet willen promoveren of vrijwillig willen degraderen kunnen dit via de mail kenbaar maken.


Teams uit de halfjaarcompetitie (Senioren 3e/4e klasse Zuid en in alle regionale jeugdklassen) die in willen stromen in de jaarcompetitie senioren kunnen dit aangeven via het verzoek hoger instroom

Teams die aanspraak willen maken op een (mogelijke) open plek kunnen dit aangeven via het verzoek hoger instroom.


Laatste verslagen

Zoek
Zoek op jaar: Zoek op termen:

Nog geen wedstrijdverslagen

Tupos agenda

Er staan nog geen agendapunten in de planner.
Ga naar gehele planner

Facebook

Nevobo nieuwsMeer nieuws
Privacybeleid | © 2021 Volleybalvereniging Tupos. Website gemaakt door: Jeroen Rood.