Informatie voor tegenstanders VV Tupos in het kader van COVID-19

Tupos nieuws

Informatie voor tegenstanders VV Tupos in het kader van COVID-19 03 september 2020

We zijn heel blij om jullie weer als tegenstanders te mogen verwelkomen in ons mooie Baarlo. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de Overheid & RIVM en NOC*NSF/Nevobo. We willen jullie nadrukkelijk vragen de volgende punten in acht te nemen:

Bij klachten blijven spelers/coaches thuis.

De aanwijzingen die bij het betreden van sporthal de Kazing hangen, zoals handen desinfecteren bij binnenkomst en te volgen looproutes, goed lezen en opvolgen.

Bij binnenkomst graag een registratieformulier invullen als je gegevens niet op het DWF vermeld zijn.

Aanwijzingen van de beheerder van de sporthal, rondlopende zaalwachten van VV Tupos en kantinepersoneel dienen te worden opgevolgd.

Kom zoveel mogelijk omgekleed naar de wedstrijd en maak zo min mogelijk gebruik van de kleedlokalen en douches. Verblijf hier ook niet onnodig en volg bij het gebruik van de kleedlokalen het schema dat

in de hal hangt (bijgevoegd bij dit bericht). Omdat er maar 1 team tegelijk in het kleedlokaal kan zijn, is in dit schema een tijdvak opgenomen wanneer jouw team gebruik kan maken van het kleedlokaal. Neem daarna al je spullen mee de zaal in en laat niks achter in de kleedlokalen.

De toiletten in de kleedlokalen zijn gesloten. Gebruik de toiletten in de hal.

Onze tribunes zijn open, maar door de noodzakelijke afstand zijn de plaatsen beperkt. Kom daarom bij voorkeur zonder publiek naar de wedstrijd.

We vragen teams uitdrukkelijk om zich in het veld te houden aan de aanvullende gedragsregels van de Nevobo omtrent yellen en het vieren van een punt.

Het bestuur van VV Tupos

schema kleedlokalen.xlsx

Laatste verslagen

Nog geen wedstrijdverslagen

Tupos agenda

Er staan nog geen agendapunten in de planner.

Ga naar gehele planner

Nevobo nieuws