Sponsoring van VV Tupos

Volleybalvereniging Tupos stelt zich graag open om uw bedrijf meer bekendheid te geven. Met onze circa 250 leden kunt u een groot aantal potentiele klanten bereiken. Via onze website en facebook-pagina. Maar ook door middel van bijvoorbeeld het sponsoren van wedstrijdkleding, wedstrijdballen of een reclamebord in Sporthal de Kazing. Naast de ‘goodwill’ die u bereikt met de sponsoring van Tupos zullen we uiteraard binnen de vereniging uw bedrijf zo goed als mogelijk uitdragen en promoten.

Er zijn vele mogelijkheden om onze vereniging te ondersteunen, waarbij we uw bedrijf op verschillende manieren binnen en buiten onze club bekend(er) kunnen maken. Naast de standaardmogelijkheden is er altijd maatwerk mogelijk in overleg. We maken graag een afspraak met u! Mocht u interesse hebben, aarzel dan niet en neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via sponsoring@vvtupos.nl of telefonisch op 06-21146598.

Hoewel de mogelijkheden op sponsorgebied zeer divers zijn, willen we er hieronder een aantal concrete opties voor u uitlichten. De overige sponsorzaken vindt u terug in ons sponsoroverzicht (zie kader aan de rechterkant).

Wedstrijdbal-sponsor

De standaardteams van Tupos spelen in het seizoen 2017-2018 respectievelijk in de regionale 1ste klasse (Dames) en in de nationale 3de divisie (Heren). Zowel de dames als de heren spelen hun thuiswedstrijden op de zaterdagmiddag of vroeg op de zaterdagavond. Door een wedstrijdbal te sponsoren draagt u bij aan de gehele vereniging. Uw naam of logo wordt met uw bedrijfsstempel, indien beschikbaar, op de bal geplaatst. De kosten bedragen € 75,-- (Heren 1) en € 50,-- (Dames 1). Bij de wedstrijden van Heren 1 wordt u na afloop een drankje aangeboden in Sportbar de Kazing. Voor verdere tegenprestaties verwijzen wij u graag naar het sponsoroverzicht (zie kader aan de rechterzijde).

Vrienden van Tupos

"Vrienden van Tupos" is een laagdrempelig alternatief voor iedereen die Volleybalvereniging Tupos een warm hart toedraagt en ons financieel wil ondersteunen. Naast de ‘gunfactor’ die hier een grote rol in speelt willen wij als vereniging toch uw bedrijf binnen onze vereniging bekend maken.

We hebben drie varianten op de sponsormogelijkheid Vrienden van Tupos.

Vriend van Tupos XXL

Als Vriend van Tupos XXL draagt u € 100,-- per jaar gedurende 3 jaar bij aan het mogelijk houden van volleybal in Baarlo voor iedereen. Als tegenprestatie nemen wij uw logo op in onze website, in het jaarlijks infoboekje en in de stukken voor de Algemene Ledenvergadering en mag u deelnemen aan sponsoractiviteiten. Tenslotte bieden we u 1x per jaar de mogelijkheid een actie op onze facebookpagina te plaatsen.

Vriend van Tupos XL

Als Vriend van Tupos XXL draagt u € 50,-- per jaar gedurende 3 jaar bij aan het mogelijk houden van volleybal in Baarlo voor iedereen. Als tegenprestatie nemen wij uw logo op in onze website en in het jaarlijks informatieboekje.

Vriend van Tupos

Deze vorm van Vriend van Tupos is bedoeld voor bedrijven die een bepaald team sponsoren door middel van bijvoorbeeld inspeelshirts, bidons of trainingspakken. Deze bedrijven willen we ook zichtbaar laten zijn op onze website en ons jaarlijks informatieboekje. De kosten hiervan bedragen een laagdrempelig bedrag van € 25,-- of € 10,-- (bidons) per jaar. Looptijd 1 tot 3 jaar.

Borden sponsoring

Met deze optie creëert u een continue reclame-uiting voor uw bedrijf. Uw reclamebord hangt permanent in "Sporthal de Kazing". Naast VV Tupos worden ook de andere verenigingen die gebruik maken van "Sporthal De Kazing" financieel gesteund met deze sponsorbijdrage. Hierbij de belangrijkste gegevens m.b.t. de bordensponsoring:

• Jaarlijkse kosten van een bord: EUR 200,- (excl. BTW)
  • Eenmalige aanschafkosten: circa EUR 150,- (excl. BTW)
  • Bord is eigendom van de sponsor
  • Minimale looptijd 2 jaar
  • Afmetingen: 200 x 60 cm

Heeft u nog vragen of als u bordsponsor wilt worden? Neem dan contact op met sponsoring@vvtupos.nl

Contactpersoon Sponsoring

Peter van Wijlick